Castiga o invitatie dubla la spectacolul Voyeur

Dacă piesa aceasta este despre ceva, atunci ea este despre abilitatea noastră vastă de a ne manipula unii pe ceilalţi. Despre darul ragic minunat de a minţi. Este despre puterea oribilă a carismei noastre. Este despre capacitatea noastră de a crede în orice adevăr, în forma în care ni se potriveşte. Este despre puterea noastră imediată de a ierta; nevoia noastră de a merge mai departe. Este despre ragic ise, despre dorinţa noastră de a ajunge în pat cu călăul. Este despre nelegiuirea noastră morală; pierderea instinctelor şi credinţelor noastre. Este despre capacitatea noastră de a asimila oroarea, faptul că o crimă este o crima doar dacă ni se întâmplă nouă; nimic altceva nu ne mânie. Este despre crimele noastre oribile; nu despre faptul că se întâmplă sau că ştim de ele şi întoarcem pagina.” Gardner McKay

Piesa este un thriller psihologic de o extraordinară încărcătură emoţională. Protagoniştii – Tudor Istodor şi Alexandra Ioniţă – spun povestea unui psihopat care hărţuieşte femei şi care, departe de a le agresa fizic, reuşeşte să le ţină sub o continuă teroare, într-un joc al minţii care forţează graniţele moralităţii.

Cinemagia şi Teatrul de Artă Bucureşti te invită să participi la concurs! Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga o invitaţie dublă la spectacolul Voyeur, valabilă sâmbătă, 12 martie, ora 19:15.  

Unde se joacă spectacolul Voyeur?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 7 martie
Distribuie concursul si participa AICI