Castiga o invitatie dubla la Festivalul International de Dans „History of a Lost Love”

Muzica și dansul își continuă povestea de iubire la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Dans „History of a Lost Love”, recomandat de Magic FM. Publicul iubitor de muzică este așteptat între 15 și 17 aprilie la Hotel Caro din București să ia parte la o serie de spectacole, workshopuri si petreceri, care se vor desfășura pe ritmuri de salsa, tango, bachata, kizomba și swing.

La festival sunt invitați toți pasionații de dans și de muzică de calitate, începători sau avansați în tehnica dansului, pentru a descoperi vibrația și emoția specifică dansurilor latine, africane și de societate. Printre artiștii prezenti la eveniment, care sustin momentele artistice și workshopurile tematice, se număra: Kwenda Lima (Portugalia), La Época - Josué Joseph (USA), Jorjet Alcocer (USA), Santiago Castro (Chile), Antonella Terrazas (Argentina), Nastya Gorban (Ucraina), Eduard Kiss (Romania) sau Alexandra Ichim (Romania). 

Între 30 martie și 14 aprilie vom oferi în fiecare zi câte două invitații duble care îți asigură un loc în cadrul festivalului. Așa că dacă te numeri printre doritori, spune-ne la comentarii care e dansul tău preferat ca să poți câștiga prin tragere la sorți una dintre ele!

Sursa: magicfm.ro | Tragere la sorti | Expira: 14 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI