Castiga o carte Zootropolis oferita de CineForum si Editura Litera Mica

Vedeta internationala Shakira isi imprumuta vocea premiata cu Grammy lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis. „Shakira este extrem de prietenoasa si sincera. Dupa ce am intalnit-o, am regandit personajul. Ea ne-a oferit o perspectiva minunata despre cine e Gazelle”, spune regizorul Rich Moore.

Shakira interpreteaza melodia originala a filmului, „Try Everything”, scrisa de artista Sia si duoul de compozitori Stargate. „Cred cu tarie ca au surprins intr-adevar spiritul filmului, nu doar in ceea ce priveste melodia, ci si din punct de vedere al versurilor. Este vorba despre a nu-ti fie teama de visurile tale si a fi dispus sa lupti pentru ele”, spune Shakira. Cantecul este unul simbolic pentru calatoria lui Judy Hopps de la a fi un iepuras intr-un oras mic la a deveni politist intr-un oras mare. Cantareata columbiana a vandut peste 60 de milioane de discuri pe plan mondial si a castigat nenumarate premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy si cateva World Music Awards, American Music Awards si Billboard Music Awards, pentru a aminti doar o parte. Shakira este singurul artist din America de Sud care a avut o melodie pe locul 1 in Statele Unite si a avut 4 dintre cele 20 de hit-uri cu cele mai mari vanzari, din ultimul deceniu.

Participa la concurs in perioada 2-7 martie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 carti Zootropolis, oferite de Cine Forum si Editura Litera Mica!

Cand are loc premiera filmului „Zootropolis”?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 7 martie
Distribuie concursul si participa AICI