Castiga doua premii oferite de Luxbeauty.ro

Sampon - CHI Argan - Sampon tratament de hidratare intensiva pentru parul deshidratat si degradat. Cuprinde ulei de argan, ulei de moringa si proteina de matase pentru a restructura hidratarea, vitaminele si antioxidantii firului de par sensibilizat si uscat. Parul ramane hidratat, cu o structura echilibrata si stralucitor. Pret: 82 lei.  

Balsam de par - CHI- Argan - Balsam tratament de hidratare intensiva pentru parul deshidratat si degradat. Cuprinde ulei de argan, ulei de moringa si proteina de matase pentru a hidrata intens parul poros, uscat si rebel. Ajuta la re-echilibrarea nivelului de hidratare si la imbunatatirea structurii firului de par si a firelor despicate in timp ce ajuta la protejarea acestuia impotriva factorilor termici si impotriva razelor UV. Pret: 86 lei. Produsele pot fi achizitionate de pe luxbeauty.ro.

Participa la concurs in perioada 28 martie - 12 aprilie 2016 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro! Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce tip de ulei contin cele doua produse din gama CHI Argan?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 12 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI