Castiga doua bratari de fitness pentru tine si iubitul tau

Câştigă cele două fitness trackere, pentru tine şi partenerul de viaţă, participând la concursul organizat de Feminis.ro şi Noobz.ro în perioada 9 martie - 23 martie 2016. Ai astfel şansa să monitorizezi în timp real bătăile inimii tale, dar şi ale partenerului de viaţă, ca de altfel şi să ţineţi cont de caloriile pe care le ardeţi zi de zi. Este foarte important să ai un stil de viaţă sănătos, dar mai ales să ştii în permanenţă care este situaţia stării tale de sănătate.

Majoritatea dintre noi, petrecem cel mai mult timp lucrând de la birou şi uităm să facem acele 30 de minute pe zi de mişcare, nu ne hidratăm corespunzător şi sărim peste mesele importante ale zilei.

Feminis.ro te ajută să iei măsuri în acest sens şi pune la bătaie, împreună cu Noobz.ro, două fitness trackere, pe care le poţi câştiga, unul pentru tine şi unul pentru partenerul de cuplu.  

Ce trebuie să faci?

Pasul 1: Dă like paginilor de Facebook şi Feminis şi Noobz.
Pasul 2: Dă share postării de pe pagina Feminis pe wall-ul tău, spune-ne de ce îţi doreşti acest premiu într-un comentariu pe Facebook şi dă tag unei prietene, invitând-o la rândul ei să ne spună de ce.

Sursa: feminis.ro | Tragere la sorti | Expira: 23 martie
Distribuie concursul si participa AICI