Castiga 5 invitatii pentru tine si prietenii tai la UNTOLD Festival

La inceputul acestui an, UNTOLD a adus, pentru prima data in Romania, marele premiu al competitiei europene Festival Awards, la categoria Best Major Festival. Este pentru prima oara cand un festival aflat la prima editie castiga marele premiu. In editia cu numarul doi, in cele 4 zile de festival, intre 4 si 7 august, pe scena UNTOLD vor urca unii dintre cei mai cunoscuti artisti din topurile muzicale internationale: Afrojack, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Parov Stelar si multi altii!

PRO TV a pregatit un super concurs pentru cei mai impatimiti fani UNTOLD! Vrei sa vii cu gasca la UNTOLD? Fa-ti echipa de festival si antreneaza-te de pe acum pentru 4 zile si 4 nopti de distractie. De bilete se ocupa PRO TV! In fiecare saptamana, in perioada 18 martie – 15 aprilie, PRO TV pune la bataie cate 5 invitatii pentru tine si prietenii tai. Fiecare participant trebuie sa raspunda la provocarea saptamanala, data de una dintre vedetele PRO TV! 

Corina Caragea are prima provocare pentru fanii UNTOLD: ce nume si ce slogan ar avea echipa ta de prieteni? Trimite raspunsul tau, iar Corina il va alege pe cel mai creativ. Castigatorul si gasca sa de 4 prieteni vor merge la UNTOLD!

Sursa: protv.ro | Jurizare | Expira: 15 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI