Castiga 3 carti oferite de Editura Niculescu

Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză

Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleza este cea mai complexa carte ilustrata de învatat limbi straine pentru copii si adolescenti. Aceasta cuprinde 1000 de cuvinte uzuale din limba engleză, organizate pe teme dintre cele mai diverse, cum ar fi: casa, grădina, atelierul, parcul, animalele, călătoria, ferma, plaja, şcoala, magazinul, mâncarea, îmbrăcămintea, sporturile, animalele de companie, parcul de distracţii. Fiecare cuvânt din engleză este însoţit de o imagine sugestivă pentru a fi reţinut cât mai uşor, precum şi de echivalentul acestuia în română. La sfârşitul cărţii se află o listă ce conţine toate cuvintele din limba engleză nou învăţate, însoţite de traducerea acestora în limba română. Această carte este ideală pentru toţi cei care vor să-şi consolideze cunoştinţele de limbă engleză în cel mai plăcut mod posibil.  

Editura Niculescu şi Cinemagia te invită la concurs. Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga setul de cărţi: Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză, Primele mele 1000 de cuvinte în limba franceză, Primele mele 1000 de cuvinte în limba germană.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Câte cuvinte cuprinde o carte ilustrată ( în limba engleză, franceză, germană) de la Editura Niculescu?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 28 martie
Distribuie concursul si participa AICI