Castiga 10 premii Always

Daca ne-am privi viata cumva obiectiv si de la departare, cel mai probabil am observa cum intregul ei curs a virat stanga, dreapta sau a mers in linie dreapta dupa un singur tipar, o singura impartire: DA sau NU. Da, asta e cariera care mi se potriveste. Nu, nu asa trebuie sa arate o relatie. Da, o sa prefer intotdeauna bronzul de munte in locul celui de mare. Nu, nu o sa ma avant vreodata cu capul inainte. Si nici in afara zonei mele de confort. De ce sa risti?

Totusi, sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne privim cat se poate de subiectiv ziua de azi. Ce o face atat de frumoasa? Ce ne face sa spunem ca viata merita traita din plin? Fiecare zi in care ne infruntam limitele autoimpuse, avand mereu capul sus si deschis pentru o noua provocare, este o zi frumoasa si plina de sens.

Always sustine femeile care isi doresc sa indrazneasca mai des. Always provoaca femeile care indraznesc sa isi paraseasca zona de confort si incearca noul fiecarei zile. Simti ca te numeri printre ele?

Povesteste-ne intr-un comentariu pe Forumul Kudika.ro, in topicul deschis aici, un episod in care tu esti personajul principal, si poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 10 premii Always, care contin produse Always, "Ghidul Femeii Active" si programul "5 zile fara griji", pentru ca tu sa indraznesti sa incerci in continuare, indiferent de perioada lunii.

Sursa: kudika.ro | Tragere la sorti | Expira: 10 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI