Concurs Magic Fm: Mama e de Nota 10

Toate mamele isi lauda puiul. De data asta a venit momentul ca si copiii, mai mici sau mai mari, sa se laude cu mamele lor! In luna martie calitatile mamelor de nota 10 devin realizari de importanta nationala pe frecventele Magic FM.
100 dintre cele mai speciale mame mame vor fi premiate cu un spot pe Magic FM! Iar vocea din spotul pentru mama ta va fi chiar... a ta!
Si pentru ca toata luna martie este dedicata mamelor, DJ-ii nostri vor face cunoscute in fiecare zi cele mai frumoase povesti inscrise pe site-ul nostru.

Completeaza formularul intre 24 februarie si 8 Martie cu datele tale de contact si raspunsurile la chestionarul nostru. Scrie-ne din inima de ce mama ta este cea mai buna mama din lume si povestea ei se va transforma intr-o diploma virtuala pe care i-o poti darui!

Mai mult, din 8 Martie vom difuza pe frecventele noastre spoturile pentru cele mai speciale mame, realizate cu vocile fiilor sau fiicelor care s-au inscris. Cele 100 de mame vor primi si un cadou de primvara din partea noastra: diploma in format real si un cadou dulce creat special pentru ele.

Sursa: magicfm.ro | Jurizare | Expira: 8 martie
Distribuie concursul si participa AICI