Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 200 lei

Chiar daca au inceput deja sa se contureze principalele tendinte ale acestui an in materie de moda, in vestimentatia noastra continua sa se regaseasca piesele must have din 2015. Influentele sport, stilul boem al anilor '70, decupajele senzuale, cat mai ample si cat mai indraznete, denimul, paietele, nuantele pastelate... acestea sunt doar cateva tendinte iconice de care continuam sa tinem cont atunci cand ne umplem cosurile de cumparaturi cu cele mai chic accesorii si haine pentru femei.  

Ce trebuie sa faci?

Castiga cu stilul 2015! Intra pe site-ul Shopzurus.ro in perioada 5-21 februarie si creeaza-ti un cont. Apoi, cu produsele tale preferate din categoriile Imbracaminte si accesorii si Ceasuri pentru barbati (se poarta accesoriile masculine!) si cu ajutorul aplicatiei Fii propriul designer alcatuieste una sau mai multe tinute care sa se inscrie in tendintele anului 2015.  Fiecare tinuta trebuie sa contina minimum 4 produse si trebuie sa fie insotita de o descriere de cel putin 40 de cuvinte, in care sa explici ce tendinta a anului 2015 te-a inspirat in crearea outifitului si de ce. Cu cat compui mai multe tinute, cu atat ai mai multe sanse de castig!

Este interzisa copierea tinutelor de la alti participanti sau a celor vechi, create in cadrul altor concursuri organizate de Shopzurus. In plus, trebuie sa fii abonata sau sa te abonezi la newsletterul site-ului www.shopzurus.ro inainte de a te inscrie la concurs.

Ce poti castiga?

Premiul consta in suma de 200 lei pe care, de ce nu, o poti folosi pentru a cumpara piesele tale vestimentare preferate de pe site-ul www.shopzurus.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 5-21 februarie, urmand ca pe 23 februarie Shopzurus sa desemeneze castigatoarea prin tragere la sorti.

Sursa: divahair.ro | Tragere la sorti | Expira: 21 februarie
Distribuie concursul si participa AICI