Castiga un tratament de par Hi Repair cu system level botox, un tratament facial marca Anubis si o manichiura spa cu parafina

Câştigă unul dintre cele 3 vouchere la un salon de înfrumuseţare participând la concursul organizat de Feminis.ro şi Acad'Oro în perioada 25 februarie - 8 martie 2016. 

Ai astfel şansa de a câştiga un tratament de par Hi Repair cu system level botox, un tratament facial marca Anubis sau o manichiura spa cu parafina. Pentru că ştim cât de mult contează momentele de răsfăţ pentru tine, am pus la cale un concurs împreună cu Acad'Oro şi îţi oferim o vizită la salonul de înfrumuseţare pentru un tratament de par Hi Repair cu system level botox, un tratament facial marca Anubis sau o manichiura spa cu parafina.

În ce constau premiile puse la bătaie de Acad'Oro? 

1. Tratament de par Hi Repair cu system level botox, pentru umplerea firului de par cu keratina, spalat, aplicare masca de par si masaj capilar, coafat cu peria intins, styling. 
2. Tratament facial marca Anubis: demachiere, tonifiere, vapozom, extractie, masaj facial, aplicare masca, crema final. 
3. Manichiura spa cu parafina: aplicare peeling cuticule, taiat cuticule, masaj cu crema hidratanta, aplicare oja, uscare rapida. 

Pentru a câştiga unul dintre cele trei vouchere, la alegere, nu trebuie decât sa dai LIKE paginilor Feminis şi Acad'Oro, să dai SHARE paginii de concurs pe timeline-ul tău şi să ne spui, într-un comentariu pe Facebook, ce voucher îţi doreşti dintre cele 3 puse la bătaie, în perioada 25 februarie - 8 martie 2016.

Sursa: feminis.ro | Trgere la sorti | Expira: 8 martie
Distribuie concursul si participa AICI