Castiga un televizor Pillips Ultra HD cu rezolutie 4K

Ca în fiecare an, Cinemagia organizează concursul cu premii „Predicții Oscar”. Previzionarea palmaresului Oscar 2016 ar putea fi la fel de grea precum ghicitoarea Sfinxului. Dar, dacă sunteți pe această pagină, înseamnă că vă tentează și acceptați provocarea noastră de a face predicții înainte ca palmaresul Osar 2016 să fie anunțat… Înscrieți-vă, așadar, la Concurs, chiar acum! Pe 28 februarie 2016, Premiile Academiei Americane de Film vor fi acordate în cadrul Galei Oscar. Procesiunea pe covorul roșu va începe la ora 00.30 a României, transmisă de canalul E!.

Previzionaţi până duminică, 28 februarie, ora 23.59, care dintre nominalizații pentru fiecare din cele 24 de categorii va primi statueta și unul dintre cele zece premii puse la bătaie în concursul de predicții poate fi al vostru. 

Premiul cel mare al Concursului de predicții de anul acesta este un televizor smart de la Philips, cu sistem Ambilight! Fericitul câștigător al premiului cel mare va mai primi un abonament MUBI valabil tot anul 2016, plus o selecție de cărți. Următorii nouă clasați la concursul de Predicții Oscar vor primi abonamente MUBI și o colecție de cărți.

Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, oferă cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Procesarea Quad Core ultra rapidă întâlneşte liniile ultra subţiri: televizorul UHD din seria 7150 cu puterea Android arată la fel de bine precum funcţionează. Un cadru argintiu elegant şi Ambilight vor intensifica şi mai mult experienţa de vizionare. Google Play™ are un catalog bogat de aplicatii și jocuri de calitate superioară pentru toate vârstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arată la fel de bine ca pe dispozitivele smart.

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 28 februarie
Distribuie concursul si participa AICI