Castiga un smartphone Allview P8 Energy Mini

Astazi mi-a aterizat pe birou un telefon interesant de la Allview. Este vorba de P8 Energy Mini, un model nou cu baterie uriasa de 4000 mAh. Fratiorul lui mai mare are baterie si mai generoasa, insa varianta Mini este mai prietenoasa. Va spun cateva vorbe despre acest model, iar peste ceva timp revin si cu review-ul complet. Pana atunci, vom organiza si un concurs la care puteti castiga acest telefon in valoare de 800 lei.

Ca si design telefonul se prezinta bine. Este destul de greu, caci bateria are 4000 mAh. Nu este prea confortabil de tinut in mana, insa trebuie sa faci niste compromisuri. Imi place ca are insertii metalice pe lateral, insa capacul pare sa fie o combinatie interesanta de plastic si metal. Interfata telefonului este cea stock de la Allview, insa se misca mult mai bine ca la modelele mai vechi de Allview si este mai aratoasa. Nu are lag deloc. Ecranul este si el de buna calitate, IPS HD de 5 inch. Platforma este insa slabuta, cu procesor quad core de la MediaTek, 2GB de RAM si 16GB de stocare. In AnTuTu am scos 22.000 puncte, deci cam slabut. Insa este bine ca nu va consuma multa energie si bateria va rezista si mai mult.

Regulile sunt urmatoarele: 

- share la acest articol pe pagina voastra de Facebook 
- like paginii Allview 
- comentariu pe site, prin care sa ne spuneti ce tip de cartela SIM foloseste telefonul P8 Energy Mini. 

Concursul tine doua saptamani, pana pe 1 martie ora 23:00. Castigatorul il vom extrage folosind random.org la o data ulterioara.

Sursa: arenait.net | Tragere la sorti | Expira: 1 martie
Distribuie concursul si participa AICI