Castiga un parfum GUESS SEDUCTIVE

Luna februarie este luna in care s-a lansat blogul ADN de Femeie. Si ce metoda de a sarbatori , mai buna decat un concurs?!?!

Am un premiu pentru voi : Parfumul GUESS SEDUCTIVE 75 de ml.

Iar conditiile de participare sunt un pic diferite decat cele cu care va obisnuisem pe pagina de FB a blogului. Adica voi acorda premiul celui mai activ fan de pe BLOG. Doar pe BLOG.  

Cum devii cel mai activ FAN PE BLOG :

- Mai intai sa-ti explic cum se pot lasa comentarii pe BLOG. Folosesti casuta de comentariu, iar in momentul in care dai click pe „scrie comentariu” , poti utiliza butonul/fereastra alocata Facebook. Asta daca nu ai un cont pe wordpress. - Lasa un comentariu la articol, in care-ti anunti participarea, si un link de pe profilul tau de pe oricare platforma de socializare (Fb, Twitter, Google+)
- Apoi devino un fan inrait prin comentarii la articolele de pe acest blog.Comentariile pot fi scurte, pot fi lungi. Pot fi de apreciere, pot fi de criticare.
- Distribuie cat mai multe articole de pe blog, pe retelele de socializare. Distribuirile trebuiesc sa fie publice, pentru ca eu sa le pot verifica.

Concursul tine pana in data de 28 Februarie 2016, inclusiv. Apoi pe data de 1 martie anunt castigatorul/castigatoarea.

Sursa: adndefemeie.wordpress.com | Tragere la sorti | Expira: 28 februarie
Distribuie concursul si participa AICI