Castiga un inel cu diamant in valoare 3840 Lei

Telespectatoarele care au calitatea de mame (ulterior se pot cere acte doveditoare) au posibilitatea sa se inscrie, accesand siteul http://neatza.a1.ro/ si incarcand 2 (doua) poze reprezentative si recente cu candidata (optional cu copilul/copiii), apoi completand datele sale personale: nume, prenume, email, telefon, varsta, oras, nr de copii (numele si varsta acestora), sa intre in competitie. O persoana poate participa printr-o singura inscriere la Concurs. O persoana poate fi inscrisa in concurs de o ruda/prieten, numai cu acordul prealabil al persoanei inscrise, persoana participanta fiind exclusiv raspunzatoare in situatia oricaror sesizari, pretentii, reclamatii etc din partea persoanei inscrise.

Astfel, fotografia trebuie sa ii apartina participantului sau participantul sa obtina in prealabil toate drepturile in vederea inscrierii in concurs a respectivei fotografii, pentru a nu incalca drepturile de autor si/sau conexe, fotografia nu trebuie sa aiba continut obscen, pornografic, calomnios, politic, discriminatoriu sau sa instige la violenta sau sa incalce, in orice alt mod, legislatia aplicabila. De asemenea, fotografia postata trebuie sa fie conforma cu tema prezentului concurs, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu posta/valida/permite inscrierea fotografiilor ce nu respecta prevederile prezentului regulament. In fiecare editie, vor fi selectate de catre redactia emisiunii, doua dintre cele mai bune fotografii pe baza urmatoarelor criterii: originalitate si creativitate. Persoanele participante selectate vor intra apoi in direct, prin webcam, pentru a prezenta vremea din orasul lor si pentru a parcurge o proba de indemanare extrasa dintr-un bol de catre unul dintre prezentatori.

Dintre acestea vor fi selectate 5(cinci) semifinaliste, pe criterii de spontaneintate si originalitate, urmand ca ele sa participe in direct, in data de 08 martie la Finala concusului, in platoul emisiunii, parcurgand niste probe de indemanare, perspicacitate si spontaneitate, stabilite de prezentatori in vederea desemnarii unei singure castigatoare.

Sursa: a1.ro | Jurizare | Expira: 10 martie
Distribuie concursul si participa AICI