Castiga produse in valoare de 100 Euro

Alege ce vrei să-ți cumpărăm de pe Lajumate.ro 

Concursul la care face referire regulamentul se va desfasura in perioada 10 februarie 2016 – 10 martie 2016. Inscrierile in concurs se vor putea face incepand cu data de 10 februarie 2016 ora 00:01 pana pe 10 martie ora 23:59 prin intermediul paginii web http://www.lajumate.ro .

Pentru inregistrare participanţii trebuie parcurga urmatoarele etape: 

- Sa detina un cont personal pe site-ul Lajumate.ro, cel putin in perioada 03 februarie – 2 martie 2016 (inclusiv);
- Sa isi completeze in detaliile contului toate campurile disponibile, inclusiv: telefon, email și localitate. Pagina de editare a acestor detalii este disponibila la adresa https://lajumate.ro/cont/setari/profil.
- Sa salveze ca favorite cel putin 3 (trei) produse din lista de anunturi de pe site. Un participant care a salvat cel putin 3 (trei) produse la favorite pe perioada desfasurarii Promotiei va participa la toate extragerile zilnice urmatoare, pana la finalul Promotiei. Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Promotiei dupa adresa de email asociata contului de pe site-ul Lajumate.ro.

Cele 3 (trei) anunturi salvate trebuie sa fie din localitatea și/sau județul completate de participant 

Valoarea fiecaruia din cele trei produse nu trebuie sa depaseasca suma bruta de 100 EUR (calculata la cursul BNR din data inceperii acestei Promotii; 

Începând cu 12 februarie, 2016, in zilele lucratoare (intervalele 15-19 februarie, 22-26 februarie, 29 februarie – 4 martie, 7 – 10 martie) din perioada Promotiei va fi selectat cate un castigator, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului random.org.

Sursa: lajumate.ro | Noroc | Expira: 10 martie
Distribuie concursul si participa AICI