Castiga o pereche de ochelari FreeFly VR

SUN PLAZA aniversează 6 ani alături de tine cu un super concert Carla's Dreams. Mai mult, sărbătoriții au pus la bătaie și o pereche de ochelari FreeFly VR pe care o poți câștiga aici, pe RadioZU.ro. Acest gadget se folosește cu smpartphone-ul pentru o experiență 3D cât se poate de distractivă.

FreeFly VR iti va urmari miscarile capului 360° (folosind telefonul tau) si va proiecta pe ecran, videoclipuri, filme si jocuri, care pot fi descarcate de pe magazinele Google Play sau App Store. Poti explora o noua lume 3D in 360°, cu ajutorul ochelariilor FreeFly VR, iar doar dupa cateva secunde dupa ce i-ai pus la ochi, poti sa te relaxezi la un teatru virtual, dansa prin cluburi, sau vizita locatii exotice. Greutatea redusa si sigilarea perfecta fata de lumina exterioara iti permite sa te scufunzi intr-o alta lume. Datorita lentilelor mari, de 42 mm, ofera un camp vizual de 120° si o senzatie de adancime extrema.

Scrie-ne în comentarii care este cea mai tare realizare a ta din ultimii 6 ani. Cu ce te lauzi? Spune povestea până joi, 25 februarie 2016, ora 18:00. 
Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, folosind random.org, și îl vom anunța aici vineri dimineață. ZUCCES!

Sursa: radiozu.ro | Tragere la sorti | Expira: 25 februarie
Distribuie concursul si participa AICI