Castiga o lectie de ”Cum să fii singur si fericit”

CinemaRx, Warner Bros. și Freeman Entertainment te trimit la film! Cei singuri pot ieși cu prietenii când vor. Pot flirta cu câți parteneri au chef, fără remușcări. Și pot sta în oraș până dimineața. Iar apoi pot petrece tot weekendul în pijama. Așa că, dacă nu te distrezi cât ești single, înseamnă că faci ceva greșit. Așa că ai nevoie de un crash course în ”Cum să fii singur și fericit”.  

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații duble la comedia ”Cum să fii singur și fericit / How to be single”.

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii vor fi afișați pe site în 14 februarie și vor putea merge la film cu buletinul și cu mesajul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care va conține perioada de valabilitate a invitației.

În ”Cum să fii singur și fericit” această actriță interpretează rolul lui Alice. Fiica lui Don Johnson și a lui Melanie Griffith, ea și-a câștigat celebritatea prin rolul din ”Cele 50 de umbre ale lui Grey”.
Recent, a jucat alături de Johnny Depp în ”Black Mass: Afaceri Murdare”. Care este numele ei?  

a) Dakota Johnson 
b) Alicia Vikander 
c) Zoe Kravitz

Sursa: cinemarx.ro | Tragere la sorti | Expira: 14 februarie
Distribuie concursul si participa AICI