Castiga o excursie in valoare de 500 de euro spre o destinatie din Europa

Câștigă o excursie în valoare de 500 de euro alåturi de momondo și KissFM. Caută bilete de avion pe momondo.ro, răspunde la întrebare și intră în concurs!

Intră în concurs printr-un comentariu la postarea de pe Facebook Kissfm și lasă-ți imaginația și visul despre călătoria mult dorită să zboare cât de departe. Răspunde la întrebarea KissFM “Cu ce îi șade bine călătorului?” și fă o căutare pe momondo pentru ca destinația aleasă de tine să se încadreze în valoarea premiului. Nu există răspunsuri greșite – doar infinite posibilități! Va câștiga cea mai creativă și originală idee!

Ce trebuie să știu? Pe ce perioadă se desfășoară concursul? Concursul se va desfășura începând cu 9 februarie până pe 14 februarie 2016, la ora 23:59 (ora României).

Dacă sunt câștigător… Va trebui să merg doar la destinația despre care am scris inițial? Nu. Destinația pe care ai căutat-o inițial nu trebuie sa fie aceeași pe care o vei alege pentru călătoria propriu-zisă. Dacă vei câștiga, poți alege o altă destinație, atâta vreme cât costurile totale cu transportul să nu depășească 500 de euro.


Sursa: momondo.ro | Jurizare | Expira: 14 februarie
Distribuie concursul si participa AICI