Castiga o excursie in Barcelona pentru 2 persoane + 8 Smart TV’uri LED LG

Pentru a putea participa la Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1. Plata pentru postarea unui anunt, promovarea unui anunt sau pentru reactualizarea unui anunt sa fie efectuata cu succes (in sensul in care suma aferenta tranzactiei a fost aprobata spre debitare din contul platitor) prin intermediul unui card bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro 
2. Plata sa fie realizata pe OLX.ro 
3. Plata sa fie efectuata de catre o persoana care indeplineste conditiile de participare mentionate in prezentul Regulament 
4. Plata sa fie efectuata in perioada mentionata la Art. 2 Un participant trebuie sa efectueze plata cu cardul MasterCard sau Maestro pentru postarea unui anunt, promovarea sau reactualizarea cu plata in perioada campaniei, 8 februarie-31 martie 2016 (inclusiv), in calitate de persoana fizica. 

Dupa postarea anuntului platit, promovat sau reactualizat prin intermediul siteului sau aplicatiei mobile OLX.ro, participantii din campanie vor primi un e-mail prin care sunt instiintati de participarea in campanie.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda 9 premii in cadrul tragerii la sorti de la finalul campaniei, constand intr-o excursie in Barcelona pentru 2 persoane si 8 Smart TV’uri „LED LG, 80 cm, 32LF561V, Full HD.

Sursa: olx.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 martie
Distribuie concursul si participa AICI