Castiga o crema Vichy Neovadiol Complex Subtitutiv

Se apropie în galop 8 Martie și dacă de ceva ani sărbătorim ziua femeii, pentru mine a rămas Ziua Mamei. Cam în săptămâna asta făceam pozele la panoul decorat cu 8 Martie și de-abia așteptam să vină momentul în care îi dăruiam fotografia mamei.

Am crescut, am început să înțeleg cât de mult o necăjeam pe mama și să o iubesc și mai mult, dându-mi seama ce înseamnă cu adevărat viața unei femei mature. Și îi pot arăta dragostea mea prin grija pe care i-o port. M-am “specializat” în produse cosmetice și sunt la curent cu ultimele descoperiri și noutăți, așa că anul acesta Vichy mă ajută să-i fac o surpriză. De 80 de ani cercetează mecanismelor pielii și analizează nevoile pe care pielea le are, indiferent de vârstă sau provocări. Iar acum 15 ani, când s-a lansat Neovadiol, Vichy căuta să redea confortul și încrederea femeilor ce observau o lipsă de densitate, luminozitate și prospețime pe pielea lor. Astăzi, Vichy continuă povestea Neovadiol şi are grijă de pielea femeilor aflate în perioada de după instalarea menopauzei, făcând un nou pas prin descoperirea impactului “hormonului tinereții” asupra pielii. A creat Neovadiol Complex Substitutiv, prima cremă a cărei formulă este capabilă să compenseze efectele menopauzei asupra pielii. Practic, vorbim de o formulă care “transformă” pielea femeilor în toate privinţele, reinfuzând-o cu tinerețe.

Și dacă vreți să vă răsfățați mama cu o cremă Vichy Neovadiol Complex Subtitutiv doar intrați și arătați-mi cu o poză într-un comentariu cât de mult o iubiți. Dacă nu aveți o poză cu ea (știu, se mai întâmplă, sunt într-o astfel de situație, pentru că majoritatea pozelor cu mama le am printate pe hârtie, nu și pe PC/telefon), atunci lăsați-mi un comentariu la articol în care să-mi spuneți unul dintre motivele pentru care o iubiți. 

În formularul Raffle, după ce bifați că sunteți fani ai paginilor Vichy România și Beauty by Jules, aveți două opțiuni separate – comentariu Facebook (cu poză) și comentariu blog. Le puteți îndeplini pe ambele, fiecare aducându-vă o șansă în plus în extragerea finală.

Sursa: beautybyjules.ro | Tragere la sorti | Expira: 29 februarie
Distribuie concursul si participa AICI