Castiga doua premii oferite de Luxbeauty.ro

Sampon Thickening pentru volum - Sampon pentru volum. Curata delicat, in timp ce ofera parului volum durabil si sustine foarte bine firul de par. Acest produs ajuta la obtinerea unui volum de lunga durata, de la radacini pana la varfuri si da instantaneu grosime vizibila, oricarui tip de par. Complexul NRG cu tehnologia Time Release, specifica brandului label.m, ofera volum vizibil si creste elasticitatea parului, consolideaza si protejeaza firul de par, fara a incarca parul. Parul este vizibil mai sanatos, reparat, mai bogat si plin de volum.  
Balsam de par Thickening - pentru volum - Balsam de par pentru volum. Hidrateaza si hraneste parul in timp ce ofera volum durabil si greutate firului de par. Acest balsam este delicat cu firul de par, hidrateaza intensiv si ofera volum si greutate firului de par, de la interior la exterior, iar efectele sunt imediat vizibile. Complexul NRG cu tehnologia Time Release, specifica brandului label.m, ofera volum uimitor, creste elasticitatea parului, consolideaza, protejeaza parul, fara sa il incarce si face firul mai neted.

Participa la concurs in perioada 29 februarie - 14 martie 2016 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele premii oferite de Luxbeauty.ro!   

Ce tehnologie are la baza compexul NRG, specifica brandului label.m?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 14 martie
Distribuie concursul si participa AICI