Castiga 3 colierele statement Meli Melo

Meli Melo au fost foarte draguti cu mine de-a lungul timpului si mi-au tot trimis accesorii atunci cand au lansat colectii noi. Unele dintre ele mi s-au potrivit la fix si le-ati vazut pana acum in postarile mele, iar altele au ramas chiar si cu eticheta pe ele deoarece nu mi s-au potrivit deloc ca si stil si nu am avut la ce outfituri sa le asortez. Am considerat totusi ca ar fi pacat sa nu ajunga la cineva care sa le poarte si am cerut permisiunea Meli Melo sa organizez acest mic Giveaway cu 3 dintre colierele statement pe care le-am primit de la ei.

Daca vreunul dintre aceste coliere va face cu ochiul, tot ce trebuie sa faceti este sa dati share pe Facebook la aceasta postare si sa imi lasati linkul cu postarea shareuita intr-un comentariu mai jos (cum obtii linkul? Simplu: posteaza linkul pe Facebook si da click sub el acolo unde apare ziua si ora la care a fost postat. Linkul obtinut in browser il postezi in comentariu). Totodata as vrea sa imi scrieti in comentariu care dintre coliere v-ar placea sa il castigati.

Cei trei castigatori pe care ii voi alege eu vor fi anuntati pe pagina de Facebook si au 2 zile pentru a-mi trimite datele complete, premiul anulandu-se in caz contrar.  Transportul este suportat de catre organizator.

Sursa: testaholic.ro | Tragere la sorti | Expira: 1 martie
Distribuie concursul si participa AICI