Castiga 2 invitatii duble la spectacolul Scrisori catre Rita

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labis şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic în stagiunea Teatrului În Culise. Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără rușine, fără perdea, un show în care îți vei regăsi cele mai ascunse fantezii și gânduri.

Scrisori către Rita – the Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezente nud a Andreei Stafie, o comedie absolută grație lui Ștefan Nistor care interpretează și povestește cu sinceritate și lejeritate, câteodată filosofic și metafizic mulțumită excentricității lui Ștefan Caraman și o experiență culturală specială pentru care trebuie să multumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de aduce acest roman pe scenă.  

Cinemagia şi În Culise te invită la concurs. Răspunde corect la întrebare şi poţi câştiga două invitaţii duble la spectacolul Scrisori către Rita, valabile miercuri, 10 februarie, de la ora 20:00, în club La Scena – Calea Călărașilor, 55.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Unde va avea loc spectacolul de teatru "Scrisori către Rita"?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 9 februarie
Distribuie concursul si participa AICI