Castiga un parfum Godilicious by Your Personal Aroma

Aroma zeilor…

Te invit la o calatorie speciala, pe un taram de basm. O calatorie interioara, de descoperire si auto-descoperire. Descopera prima apa de cologne pe baza de feromoni naturali: Delicious by Your Personal Aroma - love cologne for gods and goddesses. Eau de cologne artizanala, delicioasa, mitica, pentru zeii si zeitele de azi si dintotdeauna.

Poveste de dragoste

Parfumierul roman Raluca Vasile, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma, a raspuns, deloc intamplator chiar in luna iubirii, unei provocari. Provocarea de a capta esentele misterioasei si eternei atractii dintre feminin si masculin, dintre yin si yang, intr-un duo de parfumuri pretioase, seducatoare. “Delicious” by Your Personal Aroma ti se dezvaluie din doua potire ingemanate, care capteaza esente rare, pretioase si feromoni organici, revelandu-ti secretele alchimiei magice a esentelor naturale.

Participa la concurs in perioada 29 ianuarie 2016 - 5 februarie 2016 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un parfum Godilicious by Your Personal Aroma!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce ingredient special are la baza gama de parfumuri artizanale Your Personal Aroma?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 5 februarie
Distribuie concursul si participa AICI