Castiga un eBook Reader Kindle Glare Free

Deja știți că marea noastră pasiune sunt călătoriile. Iubim să explorăm străduțele lăturalnice ale orașelor pe care le vizităm, să fotografiem colțurile artistice, clădirile vechi și să facem pauze lungi în cafenelele pline de personalitate, care ne ies în cale. O altă pasiune a noastră este cititul pentru că și acesta este un mijloc de a călători prin lume, nu?

Purtăm mereu o carte cu noi în tren, când ne așezăm pe câte o bancă cu o vedere splendidă, când ajungem seara în camera de hotel - pentru a avea vise mai frumoase, pe plajă cu o Piña Colada în mână sau când savurăm un cappuccino într-un bar chic.

Tocmai de aceea, vrem să vă oferim și vouă șansa să luați cu voi în vacanță poveștile preferate, care completează experiența unei călătorii minunate. Sunt atât de multe cărți clasice care pe noi ne-au inspirat la călătorii și cărți care ne-au completat perfect vacanțele. Vrem să știm ce citiți voi în pauzele pe care le faceți în timpul unei călătorii și vă răsplătim cu un Kindle perfect pentru următoarea aventură.

Pentru a câștiga eBook Reader-ul Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la articol, la întrebarea: Tu ce carte ai vrea să iei cu tine în vacanță sau de ce carte te-ai bucurat într-una din călătoriile tale?

Sursa: ghiduri-turistice.info | Tragere la sorti | Expira: 24 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI