Castiga un ceas inteligent cu protectie IP 67 NO.1 A10

NO.1 A10 ceas inteligent IP 67, este o cunostinta veche, am mai testat produse de la ei, acum A10 este modelul ce constituie subiectul acestui unboxing dar si concurs, ceas inteligent rugged, smartwatch rezistent la apa, praf dar si la socuri, asta datorita invelisului cauciucat cu care este dotat.

Per ansamblu, este un ceas inteligent ce costa in gur de 65-70$, insa producatorul i-a adaugat o carcasa si o curea din cauciuc, dar si o busola destul de inestetica dupa parerea mea. Insa, cei ce practica sport sau drumetii montane se vor folosi probabil de aceasta busola integrata in curea dar si de capacitatile acestui model, NO.1 A10 ceas inteligent cu protectie IP 67 ce poate fi castigat de unul dintre voi.

Iata ce trebuie facut:

1 – Like paginii de Facebook No.1
2 – Like paginii de Facebook Androidro.ro – Share la acest concurs pe pagina voastra de Facebook.
3 – Postati un comentariu cu numele complet si real (in articol, nu pe Facebook ) in care sa spuneti de ce va doriti acest produs.

Participantii trebuie sa se inscrie cu o adresa de mail reala si valida doar o singura data, numele real, inecepand de astazi si pana in data de 16.02.2016 ora 23:59.

Sursa: androidro.ro | Tragere la sorti | Expira: 16 februarie

Distribuie concursul si participa AICI