Castiga o vacanta de 2000 euro de la TUI Travel

Asculta in fiecare dimineata Morning ZU si poti pleca intr-o vacanta de 2000 euro cu TUI Travel. Intra in fiecare zi pe site-ul Tui Travel si vezi care este cuvantul cheie pentru urmatoarul concurs din Morning ZU.

Asculta Morning ZU la ZU si poti castiga vouchere de cate 100 de euro pentru urmatoarea ta vacanta cu TUI Travel si o vacanta de 2000 euro

Participarea la Campania publicitara “Zambeste din Turcia, Grecia sau Spania, cu TUI TravelCenter” implica acceptarea ca numele participantilor si castigatorilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar, fara nici un fel de pretentii din partea participantilor. Pentru identificare, castigatorii vor prezenta un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.  

PREMIILE CAMPANIEI PUBLICITARE SI VALOAREA ACESTORA:

- Premii mici: 9 vouchere a cate 100 euro fiecare. Acestea vor fi oferite, cate unul pe zi, de catre Co-Organizator, timp de 9 zile lucratoare.
- Premiul mare: 1 vacanta pentru 2 adulti (peste 18 ani) si 2 copii (maxim 11,99 ani), in oricare din destinatiile: Turcia, Grecia sau Spania, si in orice perioada stabilita de comun accord cu organizatorul promotiei – TUI TravelCenter, in valoare de 2000 euro.
Valoarea totala a premiilor este de 13 050 LEI (echivalentul a 2900 euro) si a fost calculata la un curs de schimb de 4.5 lei/Euro.

Sursa: radiozu.ro | Noroc | Expira: 4 februarie

Distribuie concursul si participa AICI