Castiga o invitatie dubla la spectacolul Omul care manca lumea

Omul care mânca lumea” este un spectacol care tratează cu cinism diferite aspecte ale societății contemporane. Datorită presiunilor sociale și personale, personajul principal trece printr-un moment de criză și caută să își recapete identitatea încercând să dea un sens nou vieții sale. Doar că în lumea meritocrației capitularea nu este o opțiunie iar cine îndrăznește să părăsească cursa capitalismului este aruncat din sistem.

Pe lângă aluziile la adresa societății capitaliste și a presiunilor pe care aceasta le generează asupra oamenilor, spectacolul pune în discuție niște probleme profund umane, conturând o relație specială, de ura-dragoste între personajul principal și tatal său. Ce soluție trebuie să aleagă acesta, atunci când parintele său, datorită degradării fizice și psihice, devine dependent de el, ajungând el însuși un copil. Un spectacol care reinterpretază cotidianul absurd într-o cheie regizorală modernă.

Piesa “Omul care mânca lumea” a fost aleasă în 2010, ca fiind una dintre cele mai bune piese din Europa de către ETC – European Theatre Convention.

Raspunde la urmatoarea intrebare: În ce dată va avea loc spectacolul de teatru Omul care mânca lumea?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 12 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI