Castiga o invitatie dubla la concertul sustinut de Tudor Gheorghe la Sala Palatului

Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului cu anotimpul renasterii

3 martie. 2016. Uluitor. Zguduitor. Incredibil. Primavara lui Tudor Gheorghe nu s-a incheiat! Acesta este un adevarat breaking-news. 

De peste un deceniu, Tudor Gheorghe ne rasfata cu “Anotimpurile poeziei romanesti”. Fiecare anotimp a fost celebrat alaturi de milioane de spectatori. Iata ca anul acesta, “olteanul absolut” revine, la 3 martie, cu „Primavara simfonic”, la Sala Palatului. Pe marea scena se vor intalni trei institutii: Orchestra Nationala Radio, Corul National de Camera ”Madrigal” si Tudor Gheorghe!

Albumul "Primavara Simfonic" cuprinde piese cunoscute de admiratorii lui Tudor Gheorghe, precum "Dorul calator", "Antiprimavara" (pe versuri de Adrian P─âunescu), "Valsul rozelor" (pe versuri de Alexandru Macedonski),"Salcamii" (pe versuri de Arhip Cibotaru), "Note de primavara" (pe versuri de George Bacovia) etc.

Participa la concurs in perioada 18 ianuarie – 26 februarie 2016, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga o invitatie dubla concertul sustinut de Tudor Gheorghe de pe 3 martie, Sala Palatului!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc concertul sustinut de Tudor Gheorghe?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 februarie
Distribuie concursul si participa AICI