Castiga o excursie la Bruxelles

CONCURS „GORJUL LUI BRANCUSI” 

In « Anul international Constantin Brancusi », Biroul Europarlamentar GORJ Victor Negrescu organizeaza un concurs de fotografie cu tema “Gorjul lui Brancusi”.

Castigatorul concursului va primi ca premiu o deplasare (masa, cazare si transport avion Bucuresti-Bruxelles asigurate) la sediul Parlamentului European din Bruxelles, in perioada 16-17 februarie 2016, unde va putea asista la dezbaterile organizate de europarlamentarul Victor Negrescu pe tema modalitatilor de promovare a operelor brancusiene la nivel international. 

Printre participantii la dezbatere se va numara si presedintele Comisiei pentru Cultura si Educatie din Parlamentul European, doamna Silvia Costa, cat si o serie de europarlamentari romani. Fotografiile cu tema mentionata (care sa aiba ca obiect operele brancusiene din judetul Gorj, elemente specifice folclorului, naturii din Gorj, identificabile si in sculpturile lui Brancusi, etc.) vor fi transmise fie prin mesaj privat, fie prin postare directa (impreuna cu titlul lor si cu numele fotografului), pe pagina de Facebook „BIROU EUROPARLAMENTAR GORJ VICTOR NEGRESCU” pana la data de 17 ianuarie 2016 inclusiv. In perioada 18 – 24 ianuarie, fotografiile transmise vor fi repostate pe pagina de Facebook mentionata, urmand a se proceda la votarea acestora. Fotografia cu cele mai multe like-uri obtinute, la data de 24 ianuarie, ora 23.59, va fi declarata castigatoare.

Sursa: facebook.com | Votare | Expira: 24 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI