Castiga o cura de detoxifiere in valoare de 420 lei

Nu mai punem și noi sare pe rană, amintindu-vă de excesele culinare și de minusurile la capitolul mișcare din timpul sărbătorilor de iarnă. Noi, mai hotărâte din fire, venim direct cu soluția la problemă: un program de detoxifiere rapidă, eficientă, cu sucurile oferite de JuceIt în trei variante, la alegere: New You, Beauty Boost și Skinny Bitch.

Nouă ne-a plăcut cum sună și ce face New You, de aceea i-am și zis concursului nostru New Year, New You. Dar tu îl vei putea alege pe cel care ți se potrivește, dacă vei câștiga! Pentru că, pe lângă dorința de a scăpa de cele câteva kilograme care s-au lipit de noi în ultimele două săptămâni, s-ar putea să mai avem și alte probleme care să-și aibă rezolvarea cu o cură de detoxifiere.  

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs? 

1. Dai LIKE paginii Juiceit
2. Dai SHARE concursului pe pagina ta de Facebook
3. Te înscrii cu un comentariu care să conțină:
- numărul de ordine,
- numele întreg,
- răspunsul la întrebarea De ce vrei să urmezi un program de detoxifiere și pe care l-ai alege din cele trei ale căror descrieri le găsești pe site: New You, Beauty Boost sau Skinny Bitch? 
 - linkul de la postarea de pe pagina ta. (Atenție! Setează pe “public” postarea, pentru a putea fi văzută și de organizator la momentul moderării comentariului de înscriere.)

Sursa: catchy.ro | Tragere la sorti | Expira: 17 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI