Castiga o bursa de studiu de 2 sau 3 ani la Colegiul Earlscliffe din Anglia

Am dat startul unei noi competitii cu mari premii: cel putin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia! 

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din 4303 scoli de stat si private din Anglia, care predau programa A-Levels, potrivit clasamentului realizat de publicatia The Telegraph, din 29 ianuarie 2015.
Colegiul Earlscliffe a pregatit numerosi studenti admisi cu succes la Universitati celebre precum Oxbridge din UK si Stanford din SUA! Iti doresti si TU sa studiezi la o Universitate de elita din strainatate? Incepe pregatirea din timp, inca din liceu, si obtine certificarea internationala A-Levels! *Programa A-Levels, denumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international - de importanta majora pentru admiterea cu brio la o Universitate de top din strainatate. Vrei sa afli toate detaliile despre examenele A-Levels?

Cand incep studiile in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori, vei incepe studiile la Colegiul Earlscliffe din septembrie 2016!

Cum te inscrii la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere de concurs!

Sursa: mirunette.ro | Jurizare | Expira: 5 februarie
Distribuie concursul si participa AICI