Castiga 7 invitatii duble la comedia Bunicul Dezlantuit

Cinemagia.ro şi Freeman Entertainment te invită la o mega comedie!

Pentru naivul Jason Kelly, viaţa înseamnă jobul de avocat, tatăl autoritar şi logodnica răsfăţată. Asta până când, după înmormântarea bunicii sale, e nevoit să îşi ducă bunicul în tradiţionala excursie în Florida. În mod normal, asta ar însemna golf, poate bingo şi multă relaxare. Dar bunicul Dick are de gând să se dezlănţuie...

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una din cele 7 invitaţii duble la comedia Bunicul Dezlănţuit. Invitaţiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti, de luni până vineri.  

Din 5 februarie, pregăteşte-te pentru o călătorie nebună cu Robert De Niro şi Zac Efron: petreceri, femei, bătăi, nopţi în închisoare şi multe alte lucruri interzise minorilor. Descoperă-le în scandaloasa comedie Bunicul Dezlănţuit, cu Robert de Niro aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Bunicul Dezlănţuit.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Rolul bunicului dezlănţuit este interpretat de acest actor-legendă, cu două Premii Oscar pentru performanţele din Raging Bill şi The Godfather – Part II . Care este numele lui?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 8 februarie
Distribuie concursul si participa AICI