Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 ron

Gânduri frumoase, amintiri incredibile și un început de dragoste. Așa a început povestea noastră, desprinsă din dragoste de neam și țară, din nevoia de a reconstrui România Autentică. Timpul a trecut parcă în zbor și iată că am ajuns la finalul anului; în ritm alert, luna Decembrie se apropie, sărbătorile ne vor colora zilele, vine vremea cadourilor, a tradițiilor și obiceiurilor mult așteptate de români, dar și a aducerilor aminte , a recunoștinței față de cei dragi.

Incă din prima zi a lunii Decembrie, românii de pretutindeni vor sărbători Ziua Națională a României – o zi cu o însemnătate deosebită, zi în care unitatea românilor a învins. Apoi, cu toții ne vom îndrepta atenția către sărbătorile creștine ce urmează, precum: sărbatorirea Sfântului Nicolae, apoi a uneia dintre cele mai mari sărbători ale creștinilor, și anume: Nașterea Domnului Iisus Hristos – Crăciunul, urmate de sărbătoarea Sfântului Ștefan. Așa cum v-am obișnuit, Flori de ie continuă demersurile de a construi o Românie Autentică, de a promova și readuce în prim-plan adevăratele valori și tradiții românești. Ca orice român, ne plac sărbătorile, cadourile, și să fim incojurati de cei dragi nouă. Astfel, Flori de ie ți-a pregătit un nou concurs la care poți câștiga premii mai mult decât atractive!  

Ce trebuie să faci?

Scrie-ne într-un comentariu la acest articol: care este , din punctul tău de vedere, cea mai frumoasă tradiție românească de Crăciun. Apoi, dă un share public articolului, pe pagina ta de Facebook, alături de hashtag-ul #florideie.

Sursa: florideie.ro | Tragere la sorti | Expira: 20 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI