Castiga un voucher de 500 euro reducere la Smile Factory

Un zambet frumos este intotdeauna accesoriul perfect!

Asculta Morning Zu si ai sansa de a castiga un voucher de 500 Euro, pentru servicii in clinicile Smile Factory din Bucuresti si Timisoara, unde poti obtine zambetul perfect.

Doar luni, 21 decembrie. asculta Morning ZU, prinde semnalul de concurs si poti castiga unul dintre cele doua vouchere de reducere de cate 500 euro la Smile Factory In ziua de 21 decembrie 2015, intre orele 07:00 – 10:00, ascultatorii sunt invitati de catre realizatorii programului Morning ZU sa trimita dupa semnalul de concurs un SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange, Vodafone) cu textul “SMILE FACTORY”. Sunt acceptate si variante aproximative ale cuvantului “SMILE FACTORY”. Intra in direct SMS-urile care raspund cerintei de concurs, care au numerele de ordine 50 si 100. Cei doi ascultatorii care vor intra in direct sunt invitati sa raspunda la intrebarea

Cum le-ar schimba un zambet perfect viata de zi cu zi?

si vor fi premiati cu cate un voucher de reducere in valoare de 500 euro pentru tratamentele ortodontice, de estetica dentara, implantologie sau pentru aparatul invizibil INVISALIGN in clinicile SMILE FACTORY,castigatorul fiind cel care va alege intre realizarea tratamentului sau achizitionarea aparatului Voucherele sunt valabile pana la data de 29.02.2016.

Premiul consta in doua vouchere de reducere in valoare de 500 euro fiecare, pentru tratamentele ortodontice, de estetica dentara, implantologie sau pentru aparatul invizibil INVISALIGN in clinicile SMILE FACTORY, cate un voucher pentru clinica din Timisoara respectiv Bucuresti.

Sursa: radiozu.ro | Noroc | Expira: 21 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI