Castiga un Samsung Galaxy S6 Egde

Dupa succesul aplicatiei “Fii antrenor” la Vocea Romaniei, PRO TV duce mai departe fenomenul second-screen si lanseaza o aplicatie care ofera experienta completa Vocea Romaniei direct pe telefon. In curand si pe tableta. Aplicatia PRO TV aduce STIRI si momente VIDEO din competitia celor mai bune voci, iar in timpul show-ului transforma ecranul telefonului intr-un dispozitiv second screen cu care poti interactiona.  

Descarca si tu aplicatia "ProTV" din AppStore sau GooglePlay!

Cu aplicatia PRO TV afli noutati despre antrenori, ii cunosti mai bine pe concurenti si iti alegi favoritii la Vocea Romaniei. Provocarea e sa ghicesti cine trece de auditiile pe nevazute, apoi cine castiga confruntarile si cine merge mai departe dupa etapa LIVE-urilor, iar la final cine va fi Vocea Romaniei.

Fiecare actiune iti aduce puncte, la fel si daca iti dai check-in la show sau comentezi cu prietenii. In etapa editiilor LIVE userii vor putea aprecia prestatia fiecarui concurent in timp real. Fiecare actiune aduce puncte si poti castiga un super smartphone pe 18 Decembrie 2015, o data cu finala Vocea Romaniei.

Sursa: protv.ro | Tragere la sorti | Expira: 18 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI