Castiga un smartphone Doogee Y100 Plus

Doogee Y100 Plus este un telefon mid-range, dotat cu ecran HD IPS OGS de 5.5 inch, procesor MediaTek MT6735 Quad-Core la 1 Ghz, 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare + slot pentru card microSD, conectivitate 4G LTE, cameră foto de 13 MP, sistem de operare Android 5.1 Lollipop și acumulator Li-Ion cu capacitate de 3100 mAh. Îl găsiți în ofertele diverselor magazine online din China la prețuri ce variază între 118.99 $ – 129.99 $ (490-530 Lei). Majoritatea magazinelor oferă livrare gratuită în România, precum și o garanție tehnică de 3-12 luni.  

Pana pe 03.01.2015 voi organiza un concurs prin care puteți câștiga un smartphone Doogee Y100 Plus. Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți acest articol în mod public pe Facebook, sa apreciați pagina oficială de Facebook AndroidGeek.ro și să răspundeți printr-un comentariu (aici, nu pe Facebook) la întrebarea: „Ați comanda un smartphone din China? Argumentați răspunsul”.

Vor fi luate în calcul doar răspunsurile originale. Se acceptă doar un singur comentariu/adresă IP. Vă atrag atenția că orice tentativă de fraudă (înscrieri multiple, nume false, etc.) va duce automat la descalificare. Premiul va fi acordat prin tragere la sorți, iar câștigătorul va fi contactat prin e-mail. Validarea acestuia se va face exclusiv pe baza actului de identitate. Succes!

Sursa: androidgeek.ro | Tragere la sorti | Expira: 3 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI