Castiga un smartphone Allview A7 Lite

În perioada 19.12.2015-26.12.2015 voi organiză un concurs prin care puteți câștiga un smartphone Allview A7 Lite.

Tot ce trebuie să faceți este să distribuiți acest articol în mod public pe Facebook, să apreciați pagina oficială de Facebook AndroidGeek.ro și să răspundeți printr-un comentariu la întrebarea

 „Ce caracteristici apreciați cel mai mult la Allview A7 Lite?”.

Extragerea se va efectua în data de 27.12.2015, ora 00:00. Vor fi luate în calcul doar comentariile originale. Orice tentativă de fraudă (înscrieri multiple de pe aceeași adresă IP, nume false, etc.) va duce automat la descalificare. Validarea câștigătorului se va face pe baza actului de identitate, iar costurile de transport vor fi suportate de organizator atâta timp cât câștigătorul se află pe teritoriul României.  

A7 Lite este un smartphone dedicat persoanelor cu nevoi esențiale de comunicare, distribuit, la momentul redactării acestui articol, la un preț atractiv de doar 500 Lei. Deși nu dispune de dotări hardware de top, impresionează printr-un raport calitate/preț mai mult decât excelent.

Are în dotare un ecran de 5 inch cu rezoluție de 854×480 pixeli, conectivitate 3G dual SIM dual standby, procesor MediaTek MT6572 dual core tactat la 1 Ghz, 1 GB de memorie RAM, cameră foto de 5 MP, 8 GB memorie internă + slot card microSD și acumulator cu capacitate de 2100 mAh. Surprinzător pentru un device din gama sa de preț, rulează Android 5.1 Lollipop într-o variantă foarte puțin cosmetizată.

Deși își face treaba foarte bine în majoritatea task-urilor, rularea unor aplicații intensive sau jocuri se poate dovedi problematică. Procesorul MediaTek MT6572 face față cu greu aplicațiilor grafice intensive, însă se descurcă formidabil atunci când vine vorba de web browsing sau rețele sociale. Repet, este un telefon low-end dedicat persoanelor cu buget redus care utilizează telefonul doar pentru activități simple, neconsumatoare de prea multe resurse. În opinia mea, este una dintre cele mai echilibrate soluții din această gamă de preț.

Sursa: androidgeek.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI