Castiga un Smart Watch Oxo si un Samsung Galaxy Grand Prime

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita sms la 1815, cu numele persoanei cu care isi doresc sa se sincronizeze de Craciun (sa fie impreuna de Craciun). Persoana care trimite al 50-lea SMS pentru concurs este declarata castigatoare a premiului zilnic, un Smart Watch Oxo si un loc locul in finala din 24 decembrie, la care se poate castiga un smartphone Samsung Galaxy Grand Prime .

Toti finalistii sunt anuntati sa asculte cu atentie Radio ZU in intervalul 10:00-12:00, in data de 24 decembrie. In ziua finalei, primul finalist care trimite un SMS in cel mult 10 minute dupa semnalul de concurs, de pe acelasi numar de telefon cu care a trimis mesajul urmare a caruia a fost declarat finalist, cu textul solicitat de DJ-ul ZU este declarat castigator al smartphone-ului Samsung Galaxy Grand Prime. In cazul in care nu se primeste niciun SMS in conditiile acestui regulament, premiul final nu se acorda. Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat.

Un ascultator poate castiga o singura data un singur ceas Smart Watch Oxo oferit in cadrul acestei Campanii publicitare. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul ceas castigat anterior. De asemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda si nu se reporteaza.

Sursa: radiozu.ro | Noroc | Expira: 24 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI