Castiga un parfum Cartier - La Panthere Eau Legere

Îmi plac femeile puternice. Mă inspiră poveștile lor, mă fac să vreau să trec și eu peste piedicile care mi se ridică în cale. Și poate de-asta am fost atât de atrasă de La Panthere, parfumul lansat de Cartier. Simbol al casei franțuzești de zeci de ani, felina maiestuoasă nu împodobește de data aceasta opulent încheieturi și decolteuri, cel puțin nu în mod evident, ci îmbracă într-o nouă aură femeia.

Se insinuează pe acorduri florale în inimile celor cărora le răsare în cale, regina încoronată a buchetului fiind floarea de gardenie. Esența animalică a felinei se face simțită în mod seducător de acordurile de mosc și mușchi de stejar. O panteră captivă într-o cușcă de cristal, pasională, carnală, neîmblânzită. Primăvara trecută am avut ocazia să întâlnesc pantera eliberată, în aparență îmblânzită.

Pentru mine La Panthere Eau Legere are o ușoară tentă vintage, cu o urmă solară foarte clară – floarea de tiară. Îl iubesc pur și simplu, nu doar pentru ceea ce reprezintă, ci pentru cum mă face să mă simt. Iar în prag de sărbători, împreună cu echipa Cartier România v-am pregătit o surpriză.  

Mă bucur tare mult că pot oferi uneia dintre voi unul dintre parfumurile marcante ale colecției mele. Un flacon prețios La Panthere Eau Legere (apă de parfum 50ml) va trona pe măsuța de toaletă a uneia dintre voi de sărbători.  

Vă invit să eliberați pantera urmând câteva reguli simple:

- Să fiți fani ai paginilor Cartier România și Beauty by Jules
- Să răspundeți într-un comentariu, mai jos, la întrebarea: ”Ce trăsătură a femeii moderne vi se pare că o face mai puternică?
- Să completați formularul

Sursa: beautybyjules.ro | Tragere la sorti | Expira: 19 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI