Castiga premii in valoare totala de 10.000 Euro

Concursul “SECRET SANTA” se va desfasura in intervalul 14 decembrie – 19 decembrie 2015, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 10:00-19:00, de maximum 4 ori pe zi.

Cu incepere de la ora 10:00, realizatorii emisiunii vor lansa concursul – SECRET SANTA. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa se inscrie, prin completarea formularului de concurs cu datele personale, in sectiunea de concurs destinata campaniei. Dupa completarea formularului cu datele personale, trebuie sa mentioneze, in campul special destinat, pentru cine doresc sa fie SECRET SANTA, ce cadou sa primeasca persoana pentru care participantul la campanie doreste sa fie SECRET SANTA si de ce merita sa il primeasca. Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul de radio Kiss FM, o parte din mesajele primite de la participantii la campanie in sectiunea de pe www.kissfm.ro destinata concursului.

In fiecare editie de concurs va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Persoana pentru care a fost compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul editiei.

Sursa: kissfm.ro | Jurizare | Expira: 18 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI