Castiga o camera video GoPro + o tableta sau un aparat foto

Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a stabilit fundatia pentru promovarea si protectia drepturilor omului in 1948, pe 10 decembrie, cand a fost proclamata Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Articolul 25 al Declaratiei spune ca fiecare persoana are “dreptul la securitate in caz de somaj, boala, invaliditate, vaduvie, batranete sau în celelalte cazuri de lipsa a mijloacelor de trai în împrejurări independente de voința sa." In 1950, Adunarea Generala a aprobat rezolutia 423 (V), invitand toate statele si organizatiile interesate sa celebreze ziua de 10 decembrie a fiecarui an ca Ziua Drepturilor Omului.

Cu prilejul Zilei Drepturilor Omului Ambasada S.U.A. va lansa un concurs de clipuri video pe tema „Drepturile noastre. Libertatile noastre. Totdeauna.” [“Our Rights. Our Freedoms. Always.”] in data de 8 decembrie 2015.

Liceenii din Romania, in echipe de maxim 4 persoane, sunt invitati sa creeze un clip video, care sa nu depaseasca 2 minute, pe tema mentionata si sa-l transmita via WeTransfer la infobuch@state.gov pana la data de 29 ianuarie 2016. Clipul video trebuie sa fie in format .wmv si trebuie insotit de 2 fişiere .srt conţinând subtitrările în limba engleză şi în limba română.

Sursa: romania.usembassy.gov | Jurizare | Expira: 29 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI