Castiga gadgetul Vonino Musicad M1

Am testat zilele astea și Vonino MusicPAD M1, un sistem multimedia bazat pe o tabletă Android, cu boxe integrate și care vine la pachet cu acces la Deezer pe 12 luni în magazinele Orange. Este un sistem all-in-one, portabil, pentru pasionați de muzică, filme și jocuri video. Pentru concurs, citiți cu atenție articolul și cerințele – cine nu respectă pașii nu va intra în tragerea la sorți.  

Vonino Musicad M1 este un gadget interesant pentru cei pasionați de muzică, video și jocuri. Perfect pentru living, poate fi luat în bucătărie, poate fi luat în mașină, este portabil și flexibil. Dotările sunt ok, atuul său fiind calitatea sunetului și accesul la Deezer pentru un an de zile. Este un cadou interesant și cred că merită cumpărat.

Citiți tot articolul și spuneți în comentariu cum vi se pare MusicPad M1. 
Intrați pe site-ul Vonino și spuneți ce alt produs v-ar mai plăcea pe post de cadou.
Spuneți o frază despre Vonino – vă place acest brand și veți cumpăra produse de la ei? Dacă ați parcurs toți trei pașii, mult succes cu tragerea la sorți! Concursul este activ pînă pe 10 ianurie 2016, ora 23-59.

Tableta Vonino MusicPAD M1 cu procesor Quad-Core Cortex-A7 1.20GHz, 7", 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android 5.1 Lollipop, Dark-Grey este de vanzare pe eMag cu 899 Lei

Sursa: computerblog.ro | Tragere la sorti | Expira: 10 ianuarie
Distribuie concursul si participa AICI