Castiga un voucher de 60 lei

Stim ca fanii nostri sunt multi si diferiti , au copilasi mai mici sau mai mari, baietei sau fetite si poate cadourile la care ne-am fi gandit noi nu ar fi fost neaparat pe gustul celor mici.

Din acest motiv, ne-am gandit sa va lasam pe voi sa va alegeti exact cadoul pe care il doriti. Noi va oferim un voucher cadou, iar voi veti putea alege orice produs de pe sietul nostru.

Valoarea unui voucher este de 60 lei, si vom acorda aceste vouchere timp de 3 saptamani consecutive, in fiecare zi de miercuri. Vom da startul acestei campanii pe data de 24 noiembrie, urmand astfel ca pe data de 3 decembrie sa anuntam primul castigator al voucherului.

Daca te intrebi cum poti participa la aceasta campanie, ei bine este foarte simplu. Fii activ pe pagina noastra de Facebook. Spune-ne ce iti place, ce nu iti place, da like si share,comenteaza sau trimite-ne poze. Interactioneaza cum consideri tu cu postarile noastre, iar daca esti cel mai activ fan dintr-o anumita saptamana ai castigat automat un voucher de 60 lei.

Sursa: bebebliss.ro | Tragere la sorti | Expira:16 decembrie • Participa Aici •