Castiga un aparat Philips Lumea

Totul a inceput de la aceasta imagine! Niciodata nu se stie cand vei fi luata prin surprindere de mangaierile, privirile admirative, dragostea celui de langa tine si acesta este motivul pentru care trebuie sa avem grija in orice moment al anului de pielea noastra!
Cea mai frumoasa dovada de dragoste din partea unui barbat este sa te faca sa te simti bine in pielea ta! Sa poti fi tu insati – relaxata, buna, senina si zambitoare! Sa poti sa primesti cu inima deschisa complimentele, sa faci loc in viata ta spontaneitatii, sa te bucuri de o melodie buna sau sa simti fiorii provocati de o declaratie de dragoste, fara sa ti se ridice firele de par pe tine! Asta, fiindca ele nu exista! Pentru ca, sub bradul de Craciun, sau in ghetutele de la Mos Nicolae, sau de ziua ta, el s-a gandit sa-ti dea cadou aparatul Philips Lumea!  

Aceasta este o postare pentru tine, barbatul inteligent, puternic, cu simtul umorului, care stie sa-si ia prin surprindere jumatatea! Iti usurez munca oferindu-ti posibilitatea de a o face fericita!  

Scrie-i o declaratie de dragoste la comentarii si, daca vei avea noroc, poti sa castigi un astfel de aparat Philips Lumea (sistemul de epilare fara durere, usor de folosit acasa, care ingreuneaza cresterea firelor de par si duce, in timp, chiar la disparitia acestora), pe care sa i-l oferi in dar cu ce ocazie doresti! 

Eu as pune alaturi de el si declaratia de dragoste printata si asezata frumos intr-un plic, ca doar ti-a adus noroc, nu?

Sursa: lauracosoi.ro | Tragere la sorti | Expira:27 noiemrbie • Participa Aici •