Castiga produse in valoare de 2000 lei de la Flanco

Asculta ZU si vineri, de Black Friday ai sansa sa pleci acasa cu produse in valoare de 2000 lei de la Flanco. La ZU e "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"

Prinde semnalul de concurs in fiecare in Morning ZU. Trimite un SMS la 1815 cu un text in care scrii ce produs ai vrea sa iti iei de Black Friday de la Flanco. Daca esti intre primele 5 persoane care trimit SMS dupa semnalul de concurs castigi pe loc un voucher de 300 lei cu care sa iti iei ce vrei din magazinele Flanco si esti finalist in "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"

Ce trebuie sa stii despre "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"
- Daca esti printre cei 10 finalistii vineri, 20 noiembrie ne vedem la magazinul Flanco din Promenada Mall (Bucuresti); vei primi toate informatiile de care ai nevoie la telefon cel mai tarziu joi 19 noiembrie. Ca sa participi la "Goana dupa cumparaturi de Black Friday de la Flanco"este important sa ajungi la timp in locatia indicata.
- Pe 20 noiembrie dimineata, in magazinul Flanco din Promenada Mall din Bucuresti vei avea 60 de secunde in care sa strangi produse din magazinul Flanco a caror valoare totala sa fie cea mai apropiata de 2000 lei
- Daca reusesti sa fii cel mai bun in preturile de la Flanco, pleci acasa cu produsele pe care le-ai strans

Bafta! si cumparaturi inspirate!

Sursa: radiozu.ro | Tragere la sorti | Expira:20 noiembrie • Participa Aici •