Castiga un Aifryer Philips Avance in valoare de 1289 lei

Sigur stiti friteuzele traditionale, in care cartofii sau carnea sunt efectiv inecati in ulei… Dar cum ar fi sa poti praji fara ulei? Ei bine, se poate! Doar cu Philips Airfryer

Nu e pentru prima oara cand laud produsele Philips aici pe blog, si asta pentru ca merita. Dupa ce v-am povestit de statia de calcat-minune, acum va ofer ocazia sa castigati un nou produs, ideal pentru cei care vor sa reduca semnificativ prajelile in ulei din vietile lor. Mie nu mi-a venit sa cred ca exista asa ceva, pana cand nu am testat aparatul pentru voi.

Asadar, ieri am deschis cutia acestui aparat, care promitea sa fie o friteuza fara grasimi! Da, ati citit corect! Cum vine asta, zic, sa prajesti fara ulei? Pai, tehnologia Rapid Air unica de la Airfryer va permite sa prajiti, coaceti, rumeniti si sa gatiti pe gratar multe feluri de mancare cu muuuuuult mai putina grasime decat friteuzele traditionale, utilizand foarte putin ulei sau chiar deloc!

Cine nu isi doreste sa manance mai sanatos? Cine nu si-ar dori atunci acest aparat? Va invit la concurs. Trebuie sa imi raspundeti printr-un mesaj la aceasta postare la urmatoarea intrebare: “Ce feluri de mancare pe care in mod normal le gatiti cu mult ulei, le-ati pregati la Airfryer-ul Philips, fara ulei sau cu doar o picatura?

Sursa: one.ro | Tragere la sorti | Expira:13 noiembrie • Participa Aici •