Castiga pachetul Promo Keratina 3 pentru ingrijirea parului tau

Fiecare femeie are minim o problema cu parul.

Ori culoarea nu e cea pe care si-o dorim, ori este prea uscat, ori secreta prea mult sebuum ori l-am deteriorat prin folosirea excesiva a ondulatorului, a placii sau a periei rotative. Uneori incercam leacuri babesti, insa nu dau rezultate. Cele de pe rafturile magazinelor deseori contin parabeni care mai mult ne fac rau si nu ajuta parul. Unul dintre produsele pe care vi le recomandam pentru ingrijirea si intretinerea parului este Keratina Lichida Anian, o solutie complexa care conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de par si care acţioneaza cu atat mai bine cu cat parul este mai deteriorat. Parul sanatos contine keratina in proportie de 80-90%. Keratina este o proteina fibroasa, care se gaseste in mod natural in firul de par. Rolul keratinei lichide este acela de a suplini lipsa keratinei cauzata de factorii termici sau fizici ce au afectat firul de par. Keratina patrunde in profunzimea firului de par, reparandu-i structura, conferindu-i rezistenta, strălucire si volum. Produsele de ingrijire a parului cu keratina completeaza substanta pierduta de firul de par. Exista o gamă variata de astfel de produse: keratina lichida, sampon, balsam, masca, spuma, ser.

După utilizarea produselor cu keratina se recomanda uscarea cu foehnul pentru a activa keratina. In acest caz uscarea parului cu foehnul se transformă intr-un procedeu benefic pentru parul tău. 

Comenteaza in cadrul articolului, si spune-ne tu cum ai grija de parul tau in perioada rece si poți castiga pachetul Promo Keratina 3 .

Sursa: egirl.ro | Tragere la sorti | Expira:9 octombrie • Participa Aici •