Castiga o mini-boxa portabila Philips

Stim ca sunteti mari amatori de muzica! Asa ca, impreuna cu Gibson Innovations Romania, ne-am gandit sa facem un concurs pentru voi, al carui premiu este mini-boxa portabila Philips BT50B.

Este o boxa compacta, usor de transportat si pe care o puteti lua cu voi oriunde ati merge. Se conecteaza prin Bluetooh la orice dispozitiv portabil dotat cu această tehnologie, dar poate reda muzica si prin intermediul unui port auxiliar de 3.5mm. Bateria interna promite o autonomie de pana la 6 ore. De asemenea, aceasta are functie anti-distorsiuni care mentine calitatea sunetului redat la un volum puternic, chiar si atunci cand nivelul bateriei este scazut. 

Pe scurt, regulamentul concursului nostru este unul pe cat se poate de simplu. Va trebui sa raspundeti printr-un comentariu cat mai inedit la intrebarea: “Unde v-ar placea sa ascultati muzica preferata cu mini-boxa portabila Philips?“.

Vom juriza raspunsurile voastre iar castigatorul, sau castigatoarea, va fi ales in urma unei trageri la sorti dintre cele mai interesante 10 comentarii. Acesta se va desfasura pana in data de 10 octombrie 2015, urmand ca in maxim 3 zile sa anuntam si fericitul castigator.

Sursa: imidoresc.ro | Tragere la sorti | Expira:10 octombrie • Participa Aici •